Не се оставяйте Instagram да ви излъже, че ежедневието на Риана

...
Не се оставяйте Instagram да ви излъже, че ежедневието на Риана
Коментари Харесай

Кардио режимът на Риана за перфектни бедра

Не се оставяйте Instagram да ви излъже, че всекидневието на Риана е заето само с купони! За да бъде в съвършена форма и да е издържлива с часове на сцената, певицата следва прецизен режим.

Поп дивата се доверява не на един, а на двама инструктори, които са измислили съвършената за нея хранителна и фитнес стратегия.

Риана тренира в продължение на години под надзора на желязната Ари Нунез, която е фитнес специалист, психолог и треньор на редица известни персони. Инструкторката съпровожда певицата даже по време на нейните турнета. “ Ние упражняваме, когато тя може… Дори да сме на път и това да е в 2 часа през нощта. Аз съм на повикване по 24 часа седем дни в седмицата “, декларира Нунез.

Треньорката разкрива каква тъкмо е тренировката, която организира с поп дивата. Тя комбинира всички свои умения от бойните изкуства, танците и художествената гимнастика, с цел да поддържа интереса на Риана жив: “Всяка минута, всяка секунда са разнообразни ”, твърди Ари.

Когато Риана желае да отслабне, тя натъртва на кардиото и признава, че тъкмо по този начин е влезнала във форма през 2008 година Освен това е безапелационна, че кардиото поддържа бедрата й в съвършена форма. “ Когато е ангажирана с работа и концерти тя тренира по 3 пъти в седмицата, само че когато е в отмора трансформира графика си и стига до 5 тренировки на седмица, като преди всяка подготовка прави 30-минутно кардио ”, споделя треньорът Харли Пастернак. Като част от кардио тренировката си Риана и инструкторът й са присъединили извършения на велоергометър, скачане на въже, джогинг на пътека и подскоци.

Разбира се, няма по какъв начин да се поддържа съвършено тяло без здравословна диета. “ Ако се практикувам всеки ден в продължение на една седмица, няма по какъв начин да смъкна доста килограми. Ако съм на диета обаче, виждам по-бързи резултати “, изяснява Риана. Пастернак, който е основал здравословен хранителен режим особено за певицата обаяснява, че тя се придържа към диета от пет дребни хранения дневно. “ Ползата от честото хранене денем поддържа ниски равнища на инсулин, като по този метод по-малко храна се преработва в мазнини. Това поддържа метаболизма в интензивно положение, настроението се усъвършенства и равнището на стрес пада ”, безапелационен е Харли.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР